Când practica reiki

devine o disciplină zilnică.

 

Practica zilnică reiki integrează conceptul de sănătate în mentalul tău. Cum? Corpul are memorie. Memoria este un pilon al inteligenței corpului. Este evoluție. În timpul practicii, nucleul celulelor devine supraalimentat. Asta produce o reacție în lanț în divizarea lor, respectiv accelerează fluxul sangvin și limfatic. 

Rețeaua limfatică sustrage mai multe reziduri și proteine pierdute în țesut, secretia glandelor devine abundenta. Reziduurile le varsă în sistemul venos spre a fi curățate, proteinele le refolosește. Rezultă un corp relaxat. Un mental si emoțional echilibrat.

Din acest stadiu corpul are o abilitate mărită pentru a- și creea procesele de vindecare (în cazul unei boli) și de fortificare( în cazul în care suntem sănătoși). Acest proces îl memorează corpul. Redevine starea naturală abundentă al corpului. Acesta va deveni punctul de pornire funcțional. Odată conectați cu memoria corpului acesta resetează mentalul. Nivelul de bază al funcționării corpului va fi unul abundent. 

Integrarea zilnică se face automat. Corpul își cere drepturile.

Observăm pe parcurs cum începem să integrăm scurtele sesiuni reiki pe parcursul zilei pentru câteva minute în următoarele situații: după ce mâncăm (pentru o digestie ușoara și rapidă),  când ne obosesc ochii sau capul la calculator, în timpii “pierduți” petrecuți în așteptare (bus, sala, vizionare tv), în conflicte conversaționale, (pentru a ne simții protejați și puternici), etc. Acest proces creste exponețial.

Valorile normale ale sănătății se reseteaza automat, memorănd ultima stare de cel mai bine.

Divizarea celulelor.

Privește intensitatea nucleelor. 

xyz

schimbă-ți rutina

Hai să descoperim ceva nou azi!