Az egészség művészete

Reiki

Tanfolyam

Műhely

Egyéni találkozó

nézőpont

A Reiki Stúdió fogalma önmagát alkotta meg. Én csak teret engedtem neki. A reikivel ismerkedők kíváncsiak egymásra, meg akarják ismerni egymást. Hasonlóan éreztem én is az általam bejárt út középtáján.
Ma az emberek közül egyre többen tulajdonítanak fontosságot a rég elfelejtett, megtagadott energetikai magnak, amely a bennsőnkben növekszik. A reiki művészete egyszerűbb, mint hinnénk. Mindannyian reikizünk, annélkül, hogy tudnánk róla. Jó az, ha megtanuljuk mit is teszünk. Hogyan tegyük. Próbáld ki!

kezdjél el valami újat

Tanulj velünk!

A fizikai testünkön kívül rendelkezünk mentális testtel, érzelmi és energetikai testtel is. Ha kíváncsi vagy ezekre, várlak tanfolyamra. A résztvevők száma 2 és 6 között van, így minden kérdésedre választ kaphatsz. Szeretné megérteni, hogyan működik, mielőtt regisztrálsz? Foglalj egy egyéni találkozót. Hozzá szeretnél férni mások tapasztalataihoz? Várunk a gyakorlati műhelyekbe! 

Gyere műhely-gyakorlatra!

csatlakozz

Kíváncsi vagy mások tapasztalataira is?

Vannak kérdéseid? Jobban meg akarod érteni az energiamezőnk hasonlóságait és különbségeit, miért sorvadnak, hogyan nőnek, akkor a gyakorlati műhelyek a megfelelő hely.

A műhely-gyakorlatok dinamikusak. Találkozhatsz azokkal, akikkel együtt végezted a tanfolyamot és megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat. Összehasonlíthatjátok az észleléseiteket. Gyakorolhattok!

A stúdió 

Mindig képes megújulni. A tevékenység szerint változtatja arculatát: tanterem – ha tanfolyam zajlik; műhely – amikor gyakorolni kell; a nyugalom szigete – ha egyéni találkozót szeretnél. Szükség esetén befogadja a különböző alkotói műhelyeket is.

nyugodt és zöld

Ők hogyan élték meg

Julia útmutatást, támogatást és bizalmat nyújt a tudatosság, az ébredés és a megértés folyamatában. Vele és vele együtt kezdtem más szemszögből látni az életet, megérteni a létrejött összefüggésekben betöltött szerepemet és képes vagyok folyékony, természetes ritmusban meghozni az élet döntéseit.

Csodálom Júliában a fegyelmet, a szakmai etikát és legfőképpen a növekedési folyamat iránti bizalmát. Ez a folyamat valójában a te folyamatod, de vele együtt világosabbá válik. Ez az egyértelműség rendkívüli magabiztosságot, felelősséget ad a saját életed iránt, amely később felfedezésed során, mint ember, mint lélek, mint ember vezet.

MĂDĂLINA HODOROG

Trainer&Founder ReImagine Education

Nem írhatod le a reiki élményt néhány mondattal, de számomra ez egy különleges, felemelő és mélyreható élmény volt és ez egyfajta önismerethez vezetett. Az az igazság, hogy addig soha nem éreztem tisztábbnak és tudatosabbnak a fizikai és energetikai testemet. Julia segített kapcsolatba lépni egy olyan részemmel, amelyet nem ismertem. Csodát találtam.

MIHAIL SANDU

Artist

Hosszú évekig dolgoztam – dolgoztam magamon, harcoltam, tettem, amit lehet, és semmi sem történt. Olyan ember voltam, aki nem talált békét és örömet semmiben, amit tett. “Mindenem” megvolt, de ugyanakkor “semmim” sem. Az első foglalkozástól kezdve megértettem az élet folyamatát és működését. Ez volt a lelki utam kezdete, ahol számos tényező – meggyőződés, fegyelem, türelem, érzelmek – volt hosszú, de rendkívüli eredménnyel. Eljutottam a számomra eddig ismeretlen béke és belső béke szintjére … WOW … Megtudtam, ki vagyok valójában, megtanultam felfedezni magam. Eszem abbahagyta minden felesleges tevékenységét – az új elárasztott! Köszönöm kedves Julia! Amit a foglalkozások alatt csinálsz, az csodálatos!

SORINA TULAC

Rezidens orvos, Spitalul Clinic Județean Cluj-Napoca, UPU-SMURD

“Reiki for me is a tool for working with information-neutral energy, enhancing and healing illnesses on/in ones body, mind and spirit, and practising a higher level of connection with others and enjoying the benefits and responsibilities of this energy. This is in a nutshell, and although it is my personal opinion it is phrased in a neutral and objective manner. “

Márton Szilárd

Outdoor Trainer, Outword Bound Romania

I came to a Reiki consultation with Julia without any idea of what Reiki was about. It was an experience just right for me. It gave me the desire to know more so I also registered to a course. Loved the course and the ateliers, Julia is so open and warm….now is time for practice……thanks Julia for guiding me.

AURELIE TIBES GUENEC

Nutritionist, Nutri&More

Szeretem azt hinni, hogy minden ember számára az élet egy utazás, keresés, az igazi én feltárása. Számos lehetőség segíthet túrázóként ezen a gyakran ellentmondásos úton. Lehetnek más emberek, könyvek, a pszichológiai kar, események, amelyek arra kényszerítik, hogy felfedezzék és feltalálják magukat, lehet vallás, jóga, meditáció, szekta stb. Számomra személyes koktélomban a Reiki volt és egyike ezeknek a változatoknak. Ami vonzott és visszhangzott azzal, amit keresek, Julia megközelítése, amely a hagyományos és egyszerű  Reiki változata. Az egyszerűséget nagyon nehéz megtalálni a spirituális gyakorlatokban, és tapasztalataim szerint rendkívül összetett. Semmi igazán fontos nincs elrejtve, a szemünk előtt van. Csak az a labirintus, amin át kell mennünk, hogy meglássuk ezt az igazságot. Juliával sok szakaszon mentünk keresztül,  segített és támogatott, amikor szükségem volt rá. A reiki foglalkozások a béke, a magabiztosság és az univerzum iránti bizalmat hozták nekem. Nyugodtabb vagyok és mosolygós.

CRISTINA BICA

Specialist în forming and development

Un profesor și cu timpul prieten adevărat, în afară de introducerea în arta sănătății cu reiki, Julia m-a îndrumat cu grijă către inima mea. Mi-a întărit încrederea în mine și în instinctele mele. Am renunțat la formele vechi de funcționare, care mă obstrucționau în a mă înțelege și a-mi descoperi sinele. Prin reiki, mi-a crescut nivelul de constientizare și o nouă lume mi s-a deschis cu perspective și posibilități noi. Cel mai important element integrat în spatiul Reiki Studio a fost: cheia pentru Totul se află în inimile noastre.

ALEXANDRA BALTARIU

Economist

Julia is more than a therapist. She is a person to whom you feel free to talk whatever. In that freedom you find strength. You find your own strength that you had no idea about, and I am talking about all kinds of strengths. In being yourself and in finding your true potential you find love. It is the love she emanates with a certain kind of unrealistic combination of determination, empathy, forgiveness and peace. There you have a perfect cocktail of life.

CRISTINA BIANCA HÂRSAN

French-English Translator


új rutin?

Gyere fedezzünk fel valami újat ma!

julia@reikistudio.ro

+40 77 44 21 939

B-dul Eroilor 14
Cluj-Napoca