abc

Az együttérzés művészete

  Ketten!

REIKI

TANÁCSADÁS 

Hogyan dolgozunk?

Egészségünk több oszlopon fekszik. Minden oszlop figyelmet igényel. Az első értékelő ülésen (2 óra) együtt elemezzük a jelenlegi helyzetet. Ez alapján az igényeidnek megfelelően döntjük el a munkamodult.

Ezeken a területeken megyünk végig és értékelünk:

fizikai

A reiki terápia fizikai szinten az idegrendszerre, a vérre, a nyirokrendszerre, a hormonális rendszerre  és a szervekre hat.

mentális

Mentálisan két eszközzel dolgozunk.

1. A reiki terápia stimulálja az agyalapi mirigy és a tobozmirigy működését, erősíti a mentális struktúrát és az idegrendszert.

2. A tanácsadás az a keret, amelyben elemezzük a jelenlegi mentális felépítést, gondolkodási rendszert és szokásokat, amelyek a jelenlegi helyzetekhez vezettek.

érzelmi

Érzelmileg két módszerrel is dolgozunk.

1. A reiki technika erősen serkenti a mellékvesék szekrécióját, így egyensúlyba hozza az adrenalin és a kortizol szintjét. A kiegyensúlyozott váladék gyors lazulást eredményez, mély nyugalmat teremtve.

2. Kívánt esetben a reiki foglalkozást fejlesztési tanácsadással is lehet egészíteni.

Fontos, hogy ne keverjük össze a tanácsadót a pszichológussal. A tanácsadó ügyfelekkel, a pszichológus ügyfelekkel és betegekkel foglalkozik. A tanácsadónak kötelessége javaslatot tenni pszichológiai vagy pszichiátriai konzultációra azokban az esetekben, amikor úgy ítéli meg ez szükséges. Klinikai eseteket nem fogadhat el, ellentétben a pszichológussal (pl .: pszichózis, schinophrenia). A tanácsadási képzés sokkal rövidebb és szűkebb körű problémamegoldással foglalkozik mint a hagyományos pszichológusi képzés. 

 

spirituális fejlődés

A spirituális fejlődés támogatása a következőket foglalja magában.

1. Új ismeretek integrálása.

2. A kapcsolatok bővítése.

3. Vélemények tisztázása.

4. A fejlett tudás megszilárdítása.

5. Fejlesztési irány építése.

6. A tapasztalatok érvényesítése.

Egyéni találkozók típusai

választhatsz

Értékelő foglalkozás – az első ülés 120 perc
Reiki foglalkozás – 60 perc
Önfejlesztő foglalkozás – Tanácsadás – 60 perc
Összetett foglalkozás – reiki terápia és tanácsadás – meghosszabbított 90 perces időtartammal.
Egymást váltó foglalkozások – tartalmazzák a reiki terápiákat és a külön tanácsadói foglalkozásokat, hetente / kéthetenként – hasznos abban az esetben, ha bérletet szeretnél váltani.

Díjak

Virtuálisan 

kényemes

Online, 60 perces tanácsadáson találkozhatunk. Elhagytad a várost? Folytatni szeretnéd az egyéni találkozókat? Nem vagy Kolozsváron? Találkozni szeretnél velem? Hello online! Várlak szeretettel.

új rutin?

Gyere fedezzünk fel valami újat ma!

julia@reikistudio.ro

+40 77 44 21 939

B-dul Eroilor 14
Cluj-Napoca